Ziarul electronic al arădenilor

Conferință despre viitorul Cetății Aradului

15272201_10154845062497472_6350305353788663051_oPrimăria Municipiului Arad a găzduit în această după-amiază conferința despre viitorul Cetății Aradului în cadrul proiectului „Orașul user-friendly” derulat de Institutul de Politici Publice în parteneriat cu Municipiul Arad.

Proiectul “Oraşul user- friendly”, cofinanţat printr-un grant din partea Elveţiei, prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă, presupune implicarea civică pentru revitalizarea fostelor spaţii urbane industriale, un demers care îşi propune să promoveze un model inovator de transformare urbană a unor foste obiective aflate, astăzi, în diferite stadii de degradare sau neutilizate.

IPP are ca parteneri în acest proiect Municipiul Arad, Municipiul Alba-Iulia și Sectorul 3 al Capitalei.

Informaţii actualizate despre aşteptările cetăţenilor cu privire la perspectivele de transformare a fostelor situri industriale/ militare şi ideile specialiştilor vor fi puse constant la dispoziţia publicului şi a presei pe întreaga perioada de derulare a proiectului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *