Concurs sportiv pentru persoane cu dizabilități mentale, la Arad

Publicat de actualitati-arad in 11 Nov, 2016 | Parerea ta

integraLa Sala Polivalentă din Arad a avut loc a treia ediție a concursului sportiv pentru persoane cu dizabilități mentale, în cadrul proiectului ,,Șanse egale pentru toți“ finanțat de Centrul Municipal de Cultură Arad și sprijinit de Direcția Județeană de Sport și Tineret Arad.

Cele 7 delegații de la Școala Specială „Raza de Soare“, Centrul Școlar de Educație Incluzivă, Liceul Special „Sfânta Maria“, DDAC, DGASPC, Asociația Aspis și Asociația „Integra“ Arad au înscris in concurs 150 de sportivi.

Voluntarii, studenți ai Universității de Vest „Vasile Goldis“ din Arad și Universității „Aurel Vlaicu“ din Arad, ai Asociatiei Studentilor Medicinisti Aradeni dar și elevii de la Liceul Teoretic „Vasile Goldis“, Liceul Teologic Penticostal, Grupul Scolar de Industrie Alimentara Arad s-au implicat activ în toată desfășurarea evenimentului.

Impresionant a fost valul de aprecieri și încurajări din partea publicului către sportivi, dar și dedicația tinerilor care au acompaniat sportivii pe toată durata concursului.
Sportivii au concurat la alergare și traseu aplicativ de gimnastică. Determinarea și străduința lor au cucerit medalii și diplome.

Pe scurt, am creat momente de Bucurie, Răsplată, Recunoaștere, Iubire, pe care doar cei care participă la acest gen de manifestări le înțeleg.

Le mulțumim din tot sufletul pentru ajutor: Anei Nyeki și Asociației Cetatea Voluntarilor, profesorului Gabriel Iazbinscky si Asociației Mobilizeaza-te, domnului Claudiu Bulzan și echipei de arbitri, domnului Sebastian Popescu și studenților mediciniști, minunatilor voluntari, tuturor celor prezenți.

Știm că dacă măcar pentru un om am făcut ceva bun, scopul a fost atins. Azi împreună am bucurat multe suflete.

Deja visăm la următoarea ediție …

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația Integra Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
bioportal.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare