Concurs pentru mai multe posturi la DDAC Arad

Publicat de actualitati-arad in 14 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaDirecţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad organizează concurs în data de 13.10.2015, ora 10.00, proba scrisă şi în data de 15.10.2015, orele 14.00, proba interviu la sediul instituţiei din Arad, str. Calea Radnei, nr. 250, în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată:

a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul Juridic, a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul Protecţia copilului şi familiei,

a două funcţii publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul Prestaţii sociale,

a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul Achiziţii Publice şi a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul Acordare Ajutoare Umanitare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea 188/1999-privind Statutul funcţionarilor publici, r2, cu modificările şi completările ulterioare.

Dosarele de înscriere se depun în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, partea a III-a.

Condiţiile de participare la concurs, bibliografia, conţinutul dosarului profesional de înscriere la concurs şi data limită de depunere a dosarelor de înscriere la concurs se afişează la sediul instituţiei şi pe site – ul instituţiei www. ddacarad.ro

Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0257/220212.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DDAC Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Locuri de munca

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare