Ziarul electronic al arădenilor

Concurs online de creat şi spus poveşti „Cupa Poveştilor”

comunicat-presa-11-300x218Startup-ul arădean Interactions Lab care dezvoltă platforma de creat și ascultat povești Crontzi în colaborare cu Asociația Magia Cuvântului, vă invită să participați la concursul online de creat și spus povești “Cupa Poveștilor”.

Concursul se adresează oricăror iubitori de povești, atât celor mici cât și adulților, participanții fiind împărțiți pe trei categorii (sub 9 ani, între 9 și 14 ani și peste 14 ani).

Scopul concursului este acela de a promova obiceiul de a spune povești, de a stimula imaginația copiilor prin crearea de noi povești și de a-i face pe cei mari să evadeze puțin din stresul cotidian în lumea poveștilor.

Creatorii platformei Crontzi au declarat “Credem cu tărie că foarte multă lume are povești interesante de spus care merită scoase la lumină, fie că sunt pățanii adevărate din viața povestitorului, fie că sunt întâmplări inventate sau povești clasice modificate… Dealtfel acesta este și scopul principal al aplicației Crontzi, promovarea poveștilor și a obiceiului de a povestii, completat de asigurarea unui mediu sigur pentru copii prin verificarea fiecărei povești adăugate.”

Pentru a participia la concurs, poveștile trebuiesc încărcate pe pagina web www.crontzi.com

Concursul se încheie pe data de 20 August 2016. Câștigătorii vor primii cupe personalizate și alte premii surpriză.

Mai multe detalii despre concurs pot fi găsite la pagina www.crontzi.com/concurs

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Interactions Lab Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.