Ziarul electronic al arădenilor

Concurs inedit pentru tineri. Marele premiu: o vizită în Germania

concursArădenii pot participa la un concurs inedit de postere/colaje, concurs al cărui mare premiu este o vizită în Germania în localitatea Pforzheim, pentru a participa alături de echipa arădeană de proiect la evenimentul transnațional organizat în luna octombrie 2016, în cadrul proiectului „Orașe Europene Tinere, Accesibile și Sustenabile” (EASY TOWNS).

Participanții trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 13 și 29 de ani. Pentru a participa la concurs, cei interesați trebuie să acceseze  www.primariaarad.ro sau www.voluntariatarad.ro și să se înscrie cu o lucrare în concursul de postere/colaje cu tema “Integrarea – ce înseamnă pentru tine?”, până pe data de 2 mai 2016.

Concursul se desfășoară în organizarea Municipiului Arad în colaborare cu Asociația Centrul Județean de Voluntariat Arad și Asociația Aspis din Arad, în cadrul proiectului „Orașe Europene Tinere, Accesibile și Sustenabile” (acronim EASY TOWNS), finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Europa pentru Cetățeni 2014 – 2020.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Judeţean de Voluntariat Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *