Ziarul electronic al arădenilor

Concerte Pascale la Filocalia

filocalia II-apr 2016 landscapeMarți, 19 aprilie și joi, 21 aprilie, cu începere de la ora 18.00, vor avea loc două Concerte Pascale din repertoriul „Cel de Sus” în Sala Ferdinand a Primăriei Arad.

Prin concertul de muzică bizantină “Iată, Mirele vine!”, care va avea loc în 19 aprilie, grupul psaltic Sf. M. Mc. Dimitrie al Catedralei Mitropolitane din Craiova ne propune o reconstituire muzicală a demersului la care este chemat creștinul să-l parcurgă împreună cu Hristos spre Înviere.

Prin concertul de muzică bizantină “Spre Lumina Învierii!”, programat în data de 21 aprilie, psalta Otilia Simeria de la Portalul Doxologia, Mitropolia Moldovei și Bucovinei ne va îndeamna să-l contemplăm cu ochii minții pe “Hristos Paștile cele Sfințite”, care ne aduce tuturor bucuria Zilei Învierii.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Cultural Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *