Ziarul electronic al arădenilor

Competiția „3 pentru Arad”: O profesoară din Scoția și-a depus proiectul

Kathryn Ann ClokeCompetiția „3 pentru Arad” a depășit granițele țării și, după depunerea proiectelor de către trei studenți italieni, a venit rândul unei profesoare din Scoția să intre în competiție.

„Competiția «3 pentru Arad» a devenit una dinamică, depășind nu doar granițele județului, ci și granițele țării. Până ieri, în competiție s-au înscris 17 cetățeni, dintre care trei tineri italieni, studenți ai Universității Vasile Goldiș.

Ieri am avut parte de o nouă surpriză plăcută, când Kathryn Ann Cloke, o profesoară din Scoția care are o strânsă legătură cu o asociației din Arad, și-a depus proiectul în competiția «3 pentru Arad»”, a declarat Gheorghe Falcă.

„Proiectul meu se numește «Un loc pentru toți» și își propune extinderea unui proiect care deja exista, însă exista la o scară mică. Acest proiect oferă oamenilor de toate vârstele, care nu au un adăpost sau care trăiesc în condiții defavorizate, un loc unde primesc o masă caldă, consiliere în diferite domenii – de la consiliere psihologică la consiliere în domeniul sănătății sau al igienei. Va fi un loc unde să poată socializa și să se simtă ca acasă”, a spus Kathryn Ann Cloke.

Numărul cetățenilor care și-au depus proiecte în cadrul competiției „3 pentru Arad” a ajuns la 18. Reamintim că trei dintre cei 18 participanți vor fi selectați și se vor regăsi pe lista PNL pentru Consiliul Local Municipal Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.