Ziarul electronic al arădenilor

Comparația zilei: Aradul nu îi ca Bradul

samuel cabaCandidatul Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Arad, Samuel Caba, a atacat dur actuala administrație locală, condusă de primarul Gheorghe Falcă, căruia i-a transmis că Aradul nu trebuie comparat cu municipiul Brad, locul de naștere al acestuia.

În discursul susținut, duminică, la lansarea candidaților PMP pentru primăriile din județ, Samuel Caba a criticat multe dintre proiectele implementate în Arad de administrația condusă de Falcă.

„Nu înţeleg de ce anul trecut Aradul a avut un excedent bugetar foarte mare şi la ora actuală, Aradul are cele mai mari impozite din România. Aş vrea să lansez o întrebare publică administraţiei arădene: De ce impozitele sunt aşa de mari în Arad în comparaţie cu celelalte oraşe. Cred că nu o să vină cu penibila scuză să ne spună că Guvernul a cerut această creştere. Pentru că totul este în mâna administraţiei, a consilierilor, care, ştim foarte bine, votează fără să ştie ce votează, votează pentru că trebuie să ridice mâna, şi cu asta am spus totul“, a spus Caba.

Candidatul PMP a mai afirmat că zeci de mii de oameni au plecat din Arad, în căutarea unui trai mai bun.

„Vreau să ne fie drag să stăm în Arad. Nu ştiu dacă ştiţi, dar, în jur de 50.000 de oameni au plecat din Arad, din ‘90 încoace. Se spune că în Arad se trăieşte bine, pentru că toţi au locuri de muncă. Nu se spune că acel loc de muncă este plătit cu salariul minim pe economie şi că o grămadă de arădeni au părăsit Aradul pentru că nu s-au simţit bine la ei acasă. Nu este normal acest lucru. Eu vreau ca arădenii mei să se întoarcă acasă cu drag“, a mai spus Samuel Caba.

De asemenea, Caba a mai spus că Aradul nu ar trebui să aibă că model de dezvoltare municipiul Brad, locul de naștere al primarului Gheorghe Falcă.

„Cred că, la ora actuală, nu avem ca şi model oraşul Brad. Nu vreau ca Aradul să fie comparat cu ce se întâmplă la Brad, pentru că aşa poţi să spui că s-au făcut multe în Arad. Dacă ne uităm la Brad şi ne uităm la Arad, vedem, într-adevăr, că Aradul arată mai bine. Dar, comparaţia mea nu este cu Bradul. Aradul trebuie să fie un oraş de frunte în România“, a afirmat Samuel Caba.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *