Ziarul electronic al arădenilor

Compania de Apă face verificări la noua rețea de apă din orașul Ineu

comunicat-presa-11-300x218Compania de Apă Arad informează că vineri, 14 octombrie 2016, în oraşul Ineu va avea loc verificarea noii reţele de apă potabilă, realizată în cadrul Proiectului „Fazarea Proiectului extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”/Programul Operaţional Infrastructură Mare, al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S.A.

În intervalul orar 10.00- 14.00,  se verifică dacă abonaţii beneficiază de serviciul de furnizare a apei potabile în condiţii optime. În cazul în care abonaţii, în special cei din zona de sud a oraşului Ineu (str. Republicii, I.C.Dumitraşcu, Aradului, cartierul vechi), constată disfuncţionalităţi în furnizarea apei potabile, sunt rugaţi să anunţe la numărul de telefon 0257/ 511772.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *