Compania de Apă Arad: Se amână lucrarea din comuna Vladimirescu

Publicat de actualitati-arad in 06 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaÎn cursul zilei de ieri, 05.08.2015 am transmis o informare privind lucrarea pe care SC Compania de Apa Arad SA o avea programată pentru ziua de astăzi, 06.08.2015, anunţând întreruperea totală a furnizării de apă potabilă în localitatea Vladimirescu, în intervalul orar 09.00 – 18.00.

Pe această cale dorim să vă aducem la cunoştinţă faptul că, datorită avertizării meteo de caniculă instituită pentru această perioadă, s-a luat hotărârea reprogramarea lucrării pentru săptămâna viitoare, şi anume ziua de luni, 10.08.2015, când, potrivit prognozei meteo, temperaturile vor indica valori normale perioadei.

Referitor la restricţia de apă, anunţul privind întreruperea totală a furnizării de apă potabilă în localitatea Vladimirescu, în intervalul orar 09.00 – 18.00 rămâne valabil, pe perioada execuţiei lucrărilor.

Mulţumim pentru înţelegere!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare