Compania de Apă Arad efectuează noi lucrări de cuplare în oraşul Nădlac

Publicat de actualitati-arad in 14 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaLuni, 17 august 2015, în cadrul Proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”, al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S. A., se vor executa noi lucrări de legături ale conductelor în oraşul Nădlac.

Aceste lucrări sunt realizate în cadrul contractului CL10 „Extindere reţele de apă şi canalizare în Nădlac”, vizând extinderea sistemului de distribuţie apă potabilă şi realizarea de noi branşamente de proprietăţi, extinderea reţelei de canalizarea şi realizarea noi racorduri şi cămine de vizitare.

Concret, lucrările constau în efectuarea de cuplări ale conductelor de distribuţie apă potabilă realizate de curând, la reţeaua existentă. Astfel, în ziua de luni, 17 august se vor cupla conductele de distribuţie pe tronsonul cuprins între străzile 1 Decembrie – Salcâmilor, pe străzile I. Slavici, V Goldiş, M. Kogălniceanu, Mureş, Digului, fiind necesară întreruperea totală a furnizării apei către consumatorii de pe străzile în discuţie. Alte străzi afectate de întreruperi pe sectoare vor fi următoarele: V. Lucaciu, Mărăşeşti, Dorobanţi, Vladimirescu, Horea, Cloşca, Crişan si Teilor. Apa va fi oprită în intervalul orar 08.00 – 21.00.

Pe lângă disconfortul creat de această întrerupere, clienţii vor constata şi colorarea apei, cauzată de schimbarea sensului de curgere si presiune scăzută în momentul refurnizării. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă. Dorim să asigurăm cetăţenii că problema colorării apei nu va fi una de durată, în momentul stabilizării debitului, apa putând fi consumată cu încredere, ca şi până în prezent.

Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Mediu”, Axa prioritară 1: Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată.

Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare