Compania Astra Rail Industries face angajări la Arad

Publicat de actualitati-arad in 21 Dec, 2013 | Parerea ta

foto11Compania Astra Rail Industries va face peste o mie de angajări în Arad, Caracal şi Drobeta-Turnu Severin, în primul trimestru din 2014, pentru a onora contractele semnate cu parteneri europeni care au nevoie de vagoane de marfă, această ofertă de locuri de muncă fiind cea mai mare din Arad.

Reprezentanţii companiei Astra Rail Industries, cu sediul la Arad, au declarat, pentru Mediafax, că a fost aprobată angajarea a aproximativ 1.050 de persoane în fabricile din Arad, Caracal şi Drobeta-Turnu Severin.

Potrivit directorului de resurse umane al companiei, Marinela Vinesar, aceste posturi trebuie ocupate până la 31 martie, iar o parte dintre viitorii angajaţi vor beneficia inclusiv de programe de instruire.

Marinela Vinesar a declarat că cea mai mare parte a posturilor sunt disponibile la fabrica din Arad, unde se produc vagoane de marfă, aici urmând să fie angajate aproximativ 550 de persoane.

Compania producătoare de vagoane de marfă caută în special sudori, lăcătuşi şi vopsitori, dar şi personal TESA, precum supervizori de producţie.

sursa: Mediafax

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Economic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare