Comerț ilicit cu produse accizabile

Publicat de actualitati-arad in 28 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaJoi, 27 august a.c., în jurul orei 13.00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de ordine publică, a depistat, într-o stație de autobuz situată în Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, o persoană care oferea trecătorilor, spre comercializare, pachete cu țigări.

Jandarmii au procedat la legitimarea persoanei, în vederea stabilirii identității iar, la verificări, a rezultat că este vorba de o femeie în vârstă de 54 de ani, Maria F., cu domiciliul în municipiul Arad.

Asupra persoanei au fost găsite 22 pachete cu țigări netimbrate și alte 190 pachete, într-un autoturism pe care aceasta îl folosea pentru păstrarea țigărilor.

Jandarmii au luat măsura ridicării în vederea confiscării întregii cantități de țigări și predării lor Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare