Colecţie vestimentar inspirată de “Suleyman Magnificul”, lansată la Braşov

Publicat de actualitati-arad in 27 Jun, 2013 | Parerea ta

suleyman-adela-diaconuCreatoarea de modă Adela Diaconu din Braşov şi-a ţinut promisiunea faţă de admiratoarele serialului “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”.

După săptămâni în care s-a documentat, a ales materiale şi a croit, Adela este gata să îşi lanseze colecţia inspirată de modă din vremea sultanului interpretat cu atâta dăruire de fermecătorul Halit Ergenç.

Creatoarea de modă Adela Diaconu din Braşov şi-a ţinut promisiunea faţă de admiratoarele serialului “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” . După săptămâni în care s-a documentat, a ales materiale şi a croit, Adela este gata să îşi lanseze colecţia inspirată de modă din vremea sultanului interpretat cu atâta dăruire de fermecătorul Halit Ergenç, scrie bzb.ro.

Admiratoare înfocată a Turciei, dar şi a serialului care a intrat în casele românilor în fiecare luni şi marţi, Adela Diaconu promitea în urmă cu câteva luni că va lansa o colecţie inspirată de modă din vremea lui “Suleyman Magnificul”.

“Cum tot mai multe femei sunt îndrăgostite de rochiile personajelor din serialul «Suleyman Magnificul», prietenele mi-au sugerat să fac o colecţie dedicată sultanei Hurrem. Am studiat foarte atent stilul vestimentar al femeii în Turcia, dar şi evoluţia modei de-a lungul timpului în Imperiul Otoman. În plus, am aflat că, în Istanbul, de exemplu, femeile au început să caute de zor sau să le ceară croitorilor rochii precum cele din film”, a povestit Adela

Toate rochiile care compun colecţia sunt inspirate de curtea lui Suleyman Magnificul, dar sunt într-o notă contemporană şi, ca atare, purtabile în zilele noastre. Temele de inspiraţie care stau la baza noii colecţii sunt palatele şi clădirile impunătoare de pe malul Bosforului, bogat decorate cu motive musulmane, aromele gastronomiei turceşti şi, mai ales, atmosfera de poveste desprinsă din istorisirile Seherezadei.

sursa: bzb.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Din tara

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare