Ziarul electronic al arădenilor

Colectă de îmbrăcăminte pentru persoanele defavorizate

„Deschide-ți dulapul”, proiect de suflet aparținând Clubului Rotaract Arad, un proiect deja cu tradiție al clubului arădean, a ajuns anul acesta la cea de-a șasea ediție.

Organizatorii campaniei umanitare care presupune colecta de articole de îmbrăcăminte pentru persoanele defavorizate au ales să susțină copiii și tinerii, beneficiari ai Centrului de primire minori și Centrului de criză, ambele aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

Membrii clubului lansează un aple către toți arădenii să se alăture  acestei inițiative din această primăvară pentru a realiza cu succes îndrăgitul proiect.

Așadar, dacă aveți haine de care vă puteți dispensa, noi sau în stare bună, le puteti dona, contribuind astfel la implementarea inițiativei tinerilor de la Rotaract pentru binele comunității.

Odată colectate, textilele sunt sortate și organizate pe tipuri și categorii de vârstă.

„Campania «Deschide-ți dulapul» este extrem de binevenită pentru beneficiarii noștri. Cele două centre se adresează unei categorii aparte de beneficiari. Vorbim despre persoane aflate în etape dificile ale vieții, care, de multe ori, presupun extragerea în regim de urgență din mediul familial nociv sau chiar periculos pentru acestea.

Deseori se întâmplă ca mame cu copii să fie nevoite să se adăpostească din calea partenerilor de viață care îi agresează sau le pun viața în pericol, mai pot fi cazurile unor copii expuși în familie la diverse situații de abuz. Conform standardelor legale pentru toți aceștia DGASPC Arad asigură îmbrăcămintea necesară, dar fluxul continuu și numărul mare de persoane atrag după sine un grad ridicat de uzură, de unde rezultă nevoia permanentă de a avea la dispoziție noi loturi de articole de îmbrăcăminte” declară Erika Stark, directorul DGASPC Arad.

Centrele de colectare sunt stabilite la:

Agenția de turism Lang Travel: Adresa: B-dul Revolutiei, nr. 76, Arad
Orar: de luni până vineri, între orele 9.00-16.00.

Reprezentanța KIA Motors, orar de luni până vineri între orele 8.00-17.00 (strada 6 Vânători, FN)

Magazinele Diana Toys din cartierele Aradul Nou (Str. A.M. Guttenbrunn, nr. 89) și Aurel Vlaicu (str. Școalei, nr. 26)

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGASPC Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.