Ziarul electronic al arădenilor

Cod la cuptor

Ingrediente:

un kg cod sau alt pește alb

o cutie roșii în bulion

un cartof

un morcov

3-4 căței de usturoi

50 ml ulei

4 linguri făină

un pahar vin alb

condimente pentru pește

salvie, rozmarin

Mod de preparare:

Peștele curățat, capul și coada tăiate, spălat, uscat, condimentat, pudrat cu făină, se prăjește în ulei încins. Se scoate și se pune în tavă, se adaugă cutia cu roșii, cartoful și morcovul fierte pe jumătate și tăiate rondele sau cubulețe, se mai adaugă 3-4 frunze de salvie, o crenguță de rozmarin, vinul, se acoperă și se lasă la cuptor 40 minute. În ultimele minute se descoperă și se mai lasă 10 minute să se rumenească.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.