Cod la cuptor

Publicat de actualitati-arad in 05 Aug, 2013 | Parerea ta

Ingrediente:

un kg cod sau alt pește alb

o cutie roșii în bulion

un cartof

un morcov

3-4 căței de usturoi

50 ml ulei

4 linguri făină

un pahar vin alb

condimente pentru pește

salvie, rozmarin

Mod de preparare:

Peștele curățat, capul și coada tăiate, spălat, uscat, condimentat, pudrat cu făină, se prăjește în ulei încins. Se scoate și se pune în tavă, se adaugă cutia cu roșii, cartoful și morcovul fierte pe jumătate și tăiate rondele sau cubulețe, se mai adaugă 3-4 frunze de salvie, o crenguță de rozmarin, vinul, se acoperă și se lasă la cuptor 40 minute. În ultimele minute se descoperă și se mai lasă 10 minute să se rumenească.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare