Ziarul electronic al arădenilor

Coaste de porc la cuptor

Ingrediente:

cca 1,800 kg. coaste de porc proaspete

400 g roşii cubuleţe

ulei de măsline

sare, piper, cimbru

usturoi

Mod de preparare:

Coastele le porţionăm, le spălăm şi apoi le condimentăm cu sare, piper, cimbru şi usturoi tocat mare. Peste ele adăugam cca jumătate căniţă de ulei de măsline, amestecăm şi lăsăm cca. 4-5 ore să se odihnească, astfel se vor amesteca aromele. Apoi le aşezăm într-o tavă punem peste coaste o cana de apă şi le dăm la cuptor cca două ore la foc mediu. Scoatem tava şi adăugăm roşiile, mai lăsăm 20 min. şi apoi le servim cu piure sau altă garnitură.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.