CNADNR nu l-a impresionat pe Falcă: „Montăm panourile la pasaje“

Publicat de actualitati-arad in 13 May, 2014 | Parerea ta

IMG_9737-300x19911„Vom pune panourile informative în zona celor două pasaje neterminate de pe centura Aradului“, a afirmat, marți, primarul Gheorghe Falcă, la o zi după ce CNADNR a acuzat Primăria că a organizat o „campanie de dezinformare“.

Primarul Aradului consideră că prin montarea panourilor informative în zona celor două pasaje nu se face o campanie de denigrare a CNADNR.

„Am primit o replică de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale în care se menționează că prin panourile informative pe care o să le montăm în jurul şantierelor celor două pasaje, abandonate din 2012, de Guvernul Ponta, aducem o denigrare companiei. Eu recunosc că există o denigrare pentru aceste două lucrări abandonate, doar că această denigrare este realizată exact de domnul Ponta şi de Guvernul Ponta, care a tăiat finanţarea în 2012, şi, de atunci, promite atât arădenilor, cât şi cetăţenilor care trec pe centura municipiului Arad, realizarea acestor pasaje. Sperăm că atunci când o să amplasăm panourile în zona celor două pasaje, cetăţenii să constate că, de doi ani, două lucrări importante pentru traficul din România sunt abandonate”, a afirmat Gheorghe Falcă.

Falcă l-a criticat și pe deputatul PSD Dorel Căprar, care, luni, a anunțat că lucrările la pasaje au fost reluate.

„Încă odată m-am convins că politicienii spun lucruri trăznite. Până la sfârşitul aceste săptămâni vom monta panourile informative. Atunci vom putea să vedem dacă au fost reluate lucrările, dar mai ales dacă deputatul Dorel Căprar, în măreţia lui de reprezentat al Guvernării Ponta la Arad, îşi va duce proprii angajaţi să lucreze la finalizarea pasajelor”, a mai afirmat primarul.

Falcă a spus că panourile informative ar putea fi amplasate în cursul zilei de vineri, lânga cele două pasaje aflate în construcție.

„Guvernul avea bani la dispoziţie şi, intenţionat, nu modernizează cele două pasaje, lăsând, atât arădenii, cât şi cetăţenii care trec pe centură, în batjocora şantierelor abandonate”, a spus primarul Falcă.

Prin intermediul unui comunicat de presă, CNADNR a transmis, luni, că montarea panourilor informative cu privire la situația celor două pasaje aflate în construcție pe centura municipiului Aradului este o „campanie de dezinformare organizată de Primărie“ și a anunțat că au fost alocați bani pentru lucrările la pasaje, iar ordinul de realuare a lucrărilor a fost dat în data de 28 aprilie 2014.

În luna aprilie, într-o ședință a Consiliului Local a fost aprobată amplasarea unor panouri informative cu privire la situația celor două pasaje aflate în construcție pe centura municipiului Arad.

Textul aprobat pentru a fi inscripționat pe panourile informative este: „Vă aflaţi pe un drum naţional. Guvernul României a sistat lucrările în 2012. Suntem în 2014, Aradul aşteaptă finanţarea“.

CITITI SI: Scandal între CNADNR și Primărie pe tema pasajelor

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare