Ziarul electronic al arădenilor

Claudia Boghicevici: „Sunt pregătită să lupt pentru arădeni”

boghiceviciAm fost desemnată de colegii mei din Partidul Național Liberal să candidez pentru Camera Deputaților.

Încrederea care mi se acordă mă onorează și este o confirmare a faptului că activitatea mea parlamentară a fost apreciată, deopotrivă, de cetățeni și de colegii din PNL.

Voi pleda, la București, pentru interesele județului Arad, pentru continuarea investițiilor mari din județ, pentru dezvoltarea Aradului!

Sunt încrezătoare în platforma premierului Dacian Cioloș, #România 100, și în echipa care va lucra pentru implementarea ei.

Ca ministru al Muncii, deputat, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, m-am implicat în proiecte sociale importante pentru statul român și județul Arad.

Îmi doresc să pot continua pe această direcție, să contribui la reclădirea României pe criterii de onestitate, competență și integritate; să consolidăm Aradul puternic, ca vocea Aradului să fie auzită la București iar arădenii să fie respectați și de autoritățile centrale.

Le mulțumesc pentru încredere colegilor mei și arădenilor care susțin Aradul și susțin Partidul Național Liberal.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

3 Comments

  • unu| nebunu

    Ba inteligentia!De ce circulați cu mașinile C.J.- ului în campanie electorală? C e căuta astazi Tolea cu masina Albastra( jeepul) de la CJ prin podgoria Aradului la împărțit pliante wlectorale pt pdl( pnl)? Pozele vor ajunge unde trebuie! nu vă este rușine împuțiților!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *