Claudia Boghicevici: „Ne preocupă îndrumarea copiilor spre un stil de viaţă sănătos”

Publicat de actualitati-arad in 16 May, 2017 | Parerea ta

Consiliul Judeţean Arad a organizat astăzi o nouă deplasare la o fermă pomicolă şi la o fabrică de procesare a fructelor în cadrul proiectului de informare şi responsabilizare a elevilor faţă de importanţa consumului de fructe şi legume proaspete.

În cea de-a doua zi a proiectului, la activităţile desfăşurate au participat 89 de elevi care provin de la Liceul Teoretic „Jozef Gregor Tajovsky” Nădlac, Liceul Național de Informatică Arad, Școala Gimnazială „Dr. Ioan Danicico” Semlac și Colegiul Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal”.

Copiii au vizitat livada de pomi fructiferi şi au urmărit procesul tehnologic de producţie al sucului.

„Prin intermediul acestui proiect ne dorim să încurajăm întoarcerea copiilor şi tinerilor la natură. Au fost organizate activităţi şi concursuri educative având ca scop educarea şi conştientizarea elevilor asupra beneficiilor activităţii fizice şi a consumului de fructe şi legume proaspete. Ne preocupă îndrumarea copiilor spre un stil de viaţă sănătos”, a declarat Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Proiectul, aflat la a VII-a ediţie, se desfăşoară în perioada 15 – 19 mai, finanţarea acestuia fiind asigurată din fonduri europene.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare