Ziarul electronic al arădenilor

Claudia Boghicevici demarează un nou proiect pentru școlarii din județul Arad

boghiceviciVicepreşedintele PNL Arad, Claudia Boghicevici, a demarat un nou proiect adresat şcolarilor din mediul rural.

Este vorba despre o acţiune de suflet, gândită pentru şcolarii din mediul rural, ai căror părinţi întâmpină dificultăţi financiare. „Copiii trebuie să meargă cu plăcere la şcoală şi un ghiozdan nou, frumos colorat, cu personajele preferate din filme sau desene animate, este un motiv în plus pentru a veni cu bucurie la clasă, pentru că nimic nu se compară cu bucuria lor. O parte din ei vor primi şi rechizite, şi caiete, şi cărţi de colorat, astfel încât ghiozdanul să fie complet. Lor le mai rămâne doar să înveţe, să fie atenţi şi cuminţi, fără alte griji”, a declarat Claudia Boghicevici, vicepreşedinte PNL Arad.

Au primit ghiozdane şi cărţi de colorat elevi din Frumuşeni, Sâmbăteni, Zăbrani, Lipova, Ghioroc şi Covăsânţ. Câteva sute de copii s-au bucurat şi se vor bucura de acest cadou.

Campania va continua în următoarele săptămani, pentru a ajunge în cât mai multe localităţi din judeţul Arad.

„Am început această acţiune cu prilejul Zilei Internaţionale a Educaţiei. Pentru mine, anii de şcoală au fost cei mai frumoşi ani. Mă gândesc cu drag la dascălii mei, care au reprezentat un reper de moralitate şi competenţă. Le doresc tuturor copiilor să aibă ani de şcoală frumoşi, aşa cum am avut şi eu. Îmi doresc ca prin această acţiune să îi sprijin,şi sunt bucuroasă să văd că aceste mici gesturi contează pentru ei”, a declarat Claudia Boghicevici.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

One Comment

  • Evrika

    Acest proiect cred ca aduce o mare bucurie atat copiilor, cat si parintiilor. Este un gest de care nu am mai auzit pana acum, cred ca este o implicare totala si o bucurie neasteptata pt aceste fanilii, din parte dnei vicepresedinte CJA Claudia Boghicevici, pt care nu pot decat sa o felicit!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *