Ziarul electronic al arădenilor

CJ Arad alocă aproximativ 10 milioane de lei pentru drumul Nădlac – Pereg

În cadrul şedinţei Consiliului Judeţean, desfăşurată joi, 28 septembrie, s-a aprobat alocarea a 9.931.000 lei pentru realizarea unor investiţii la Transporturi – drumuri şi poduri precum şi pentru cofinanţarea unor proiecte.

Pentru modernizarea drumului judeţean Nădlac – Peregu Mare, pe o lungime de 6 kilometri s-au alocat peste două milioane de euro.

„Avem o preocupare permanentă pentru infrastructura rutieră din judeţ.În şedinţa de joi am alocat aproximativ 10 milioane de lei pentru tronsonul de drum Nădlac-Peregul Mare.

De asemenea, în acest an am finalizat drumul Sântana-Caporal Alexa-Pîncota din fonduri proprii. Tot din fondurile Consiliului Judeţean urmează să fie finanţate şi alte tronsoane de drum: Dorobanţi-Macea, Pîncota-Seleuş, Sintea Mare-Şepreuş, Neudorf-limită judeţ Timiş, Grăniceri-Pilu.

Aceste lucrări sunt scoase la licitaţie şi în funcţie de finalizarea licitaţiilor vom putea trece la demararea efectivă a lucrărilor. Trebuie să reamintesc şi de drumul Arad-Horia-Şiria-Pîncota-Buteni, finanţat din bani europeni, prin Programul Operaţional Regional, care se află tot în stadiul de licitaţie”, a afirmat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.