Ziarul electronic al arădenilor

Ciuperci umplute

Ingrediente:

12 ciuperci champignon

două fire de usturoi verde

două fire de ceapă verde

câteva fâșii de ardei gras roșu

mărar

pătrunjel

2-3 frunze de busuioc proaspăt

sare

piper

Mod de preparare:

Ciupercile curățate și spălate bine se așează într-o tavă antiaderentă. Două ciuperci mai mari se toacă cubulețe. La fel se procedează și cu ardeiul gras. Ceapa și usturoiul se curăță și se taie mărunt, iar mărarul, pătrunjelul și busuiocul se toacă fin.

Într-o tigaie se pune la călit, cu o lingură de ulei ciupercile tocate, ardeiul, ceapa și usturoiul. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă.

Se umple fiecare ciupercă cu câte o lingură de umplutură și se pune tava în cuptorul încins, pentru 15 minute.

La final, se scot ciupercile pe un platou și se presară verdeața tocată fin peste ele.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.