Ciuperci umplute

Publicat de actualitati-arad in 27 Nov, 2013 | Parerea ta

Ingrediente:

8 ciuperci champinion mai maricele (cca 300 g)

150 g carne tocată de porc

un fir de ceapă verde

50 g cașcaval

un albuș de ou

sare, piper

Mod de preparare:

Se curăță ciupercile, codițele se toacă mărunt.  Ceapa verde tăiată mărunt, împreună cu carnea tocată și codițele de ciuperci se călesc, până încep să se înmoaie. Într-un castron se răstoarnă amestecul, se potrivește de sare și piper, se rade cașcavalul și se adaugă albușul de ou, amestecând repede ca să se omogenizeze bine.

Într-un vas de yena se pune puțin ulei de măsline se adaugă ciupercile, se sărează un pic și se umplut. Se toarnă în vas jumătate cană apă și se dă la cuptor cca 30 minute.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
armonianaturii.ro/

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare