Ciuperci cu sos iute

Publicat de actualitati-arad in 19 Feb, 2013 | Parerea ta

Ingrediente:

500 g ciuperci champignon, cca 9 cepe mici de apă, sos iute, 200 ml roșii, jumătate linguriță cimbru, sare după gust, un cubuleț delikat de găină, pătrunjel verde, ulei pentru călit

Mod de preparare:

Curățăm și tăiem ciupercile în bucățele potrivite. Ceapa o tăiem mărunt. Punem cratița în care pregătim ciupercile pe foc, o lăsăm să se încingă adăugam ulei, cca 50 ml, punem ceapa și o înăbușim puțin, adaugăm un praf de sare, apoi adăugăm roșiile, lăsăm să dea în clocot. Apoi punem și ciupercile și jumătate cană apă, punem un capac peste cratiță și lăsăm la foc mic să se înăbușe. Spre final adăugăm cubul de găină, cimbrul, sosul iute (1-2 lingurițe, cât de mult ne place de iute), iar când este gata punem pătrunjelul tocat mărunt.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare