Ciuperci a la grec

Publicat de actualitati-arad in 22 Feb, 2015 | Parerea ta

Ingrediente:

500 gr. ciuperci proaspete

două cepe

o lingură ulei

sare

piper măcinat

zeamă de lămâie după gust

un pahar vin alb

pătrunjel și mărar verde tocate fin

Mod de preparare:

Se trece ciupercile  rapid printr-un jet de apă, se scurg bine și se feliază. Se toacă ceapa fin și se pune la călit în uleiul încins. Când ceapa s-a înmuiat bine și capătă o culoare ușor aurie se pun ciupercile, sarea, piperul și zeama de lămâie și se acoperă vasul cu un capac. Se lasă să scadă zeama, apoi se adaugă vinul călduț. Se lasă la foc până scade vinul, apoi se adaugă pătrunjelul și mărarul.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare