Circulaţie pe două sensuri pe strada Tribunul Dobra

Publicat de actualitati-arad in 25 Jun, 2014 | Parerea ta

traficTraficul rutier pe strada Tribunul Dobra din municipiul Arad se va derula pe două sensuri de circulație, iar în zona Pieței „Mihai Viteazul“ vor fi reabilitatea străzile, urmând să fie introduse și semafoare, a anunțat, miercuri, primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

Primarul a spus că s-a luat decizia ca circulația se se deruleze pe două sensuri pe strada Tribunul Dobra pentru a descongestiona traficul de pe strada Decebal și Dragalina, unde se execută lucrări la rețeaua de canalizare.

Circulația pe două sensuri pe strada Tribunul Dobra va deveni operațională peste două săptămâni.

„Peste două săptămâni vom avea circulaţie pe două sensuri pe strada Tribunul Dobra. Până atunci se vor schimba semnele de circulaţie şi se va lucra la unele marcaje. De la Piața Română, din sensul giratoriu, se va putea circula spre zona Pieţei «Avram Iancu», paralel cu sensul unic existent în prezent, pe culoarul liniilor de tramvai. Încercăm să diminuăm traficul de pe zona Dragalina, mai ales că vom avea lucrări importante la reţeaua de canalizare, atât pe strada Decebal, anul acesta, şi, posibil, anul viitor, pe strada Dragalina”, a precizat Gheorghe Falcă.

Primarul a mai adăugat că, după monitorizarea traficului pe dublu sens pe strada Tribunul Dobra există posibilitatea ca această măsură să fie menținută.

„În cazul în care va deveni funcţională parcarea subterană din Piaţa «Avram Iancu», care este în faza de proiect, dublul sens de circulaţie de pe strada Tribunul Dobra va permite accesul facil în această parcare“, a mai spus Falcă.

Investiţie în zona Pieţei «Mihai Viteazul»

Primarul Aradului a mai anunțat, miercuri, că vor continua lucrările de reabilitare a străzilor din zona Pieţei «Mihai Viteazul», unde se are în vedere implementarea unui sistem de semaforizare pentru fluidizarea circulaţiei.

Falcă a spus că lucrările de reabilitare a străzii Crişan au fost finalizate, astfel încât se va trece la reabilitarea străzilor Tudor Vladimirescu şi Cloşca.

„Am luat decizia să reabilităm infrastructura din zona Pieţei «Mihai Viteazul». Vom avea posibilitatea să lărgim drumul, să avem două fluxuri de circulaţie şi două zone de parcare. Intersecţia dintre străzile Tudor Vladimirescu şi Crişan va fi semaforizată, ceea ce va duce la fluidizarea circulaţiei în zona Pieţei «Mihai Viteazul», a menționat Gheorghe Falcă.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare