Ciprian Luca: Primăria Arad a distrus o tradiție de Mărțișor

Publicat de actualitati-arad in 03 Mar, 2016 | Parerea ta

12189086_912895665492229_8938061821367755588_nArădenii au constatat cu surprindere faptul că în acest an, prin „grija” Primăriei, o frumoasă tradiție de Mărțișor a Aradului a dispărut.

Este vorba despre tarabele din centrul Aradului (de la Teatru până la Primărie) de unde, de ani de zile, locuitorii orașului obișnuiau să cumpere frumoase surprize de primăvară pentru partenerele lor de viață.

„Vatra arădeană” trage un semnal de alarmă privind consecvența nedorită cu care Primăria distruge vechi tradiții și obiceiuri ale Aradului.

„Am văzut cum primăvara nu a mai fost, parcă, la fel de frumoasă într-un Arad tot mai cenușiu în zona sa centrală.

Cenușiu pentru că, o poate vedea oricine, tot mai multe spații comerciale din centrul Aradului se închid. Iar acum, când exista ocazia de a aduce puțină viață pe Corso-ul nostru tot mai apatic, Primăria a refuzat să acorde autorizații tradiționalilor vânzători de mărțișoare.

Poate primarul nostru ar trebui să se uite în ograda altora, pentru a învăța bune practici ale administrației publice în relația cu cetățenii. Centrul Clujului, condus de colegul său de partid, Emil Boc, s-a transformat într-un magnific târg de Mărțișor, cu zeci de tarabe multicolore.

Este un bun exemplu despre cum trebuie onorată o sărbătoare a primăverii, în folosul cetățenilor urbei, pe care, se pare, edilul nostru șef îl ignoră cu desăvârșire”, a declarat Ciprian Luca, președintele „Vetrei arădene”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă „Vatra arădeană”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare