Ciorbă roșie

Publicat de actualitati-arad in 06 Apr, 2016 | Parerea ta

Ingrediente:

2 morcovi

două cepe roșii

3 linguri ulei

un gogoșar mare roșu

două roșii mari

sare, piper

jumătate linguriță bobițe de muștar

o ceșcuță hrișcă

pătrunjel, țelină

Mod de preparare:

Legumele se curăță și se spală sub jet de apă rece.

Ceapa roșie se taie rondele, și se călește ușor în ulei.

Se adaugă gogoșarul tăiat cubulețe, morcovii trecuți prin robot și roșiile mărunțite tot la robot.

Se pune sare și piper după gust și bobițe de muștar, se completează cu apă rece (cca 2 l) și se lasă să fiarbă la foc mic pâna fierb legumele.

Se spală hrișca și se adaugă în oală, se mai fierbe ciorba cca. 10 minute, se oprește focul și se presară verdeața tocată.

Se lasă să se întrepătrundă aromele, apoi se servește.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
apiland.ro
armonianaturii.ro/

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare