Ciorbă rădăuțeană cu zucchini

Publicat de actualitati-arad in 07 Dec, 2014 | Parerea ta

Ingrediente:

Jumătate piept de pui

o ceapă

un morcov

o țelină

un păstârnac

jumătate ardei gras roșu

un dovlecel zucchini

2 căței de usturoi

un gălbenuș de ou

200 gr. smântână

pătrunjel proaspăt

vegeta, piper alb

ulei de măsline

Mod de preparare:

Pieptul de pui se pune la fiert în apă cu sare, împreună cu ceapa întreagă. Morcovul se taie rondele, ardeiul gras cubulețe, se pun la călit în puțin ulei de măsline, după care se adaugă în oala de ciorbă.

Se pune și păstârnacul și țelina întregi.

Când s-au fiert, pieptul de pui se scoate și se taie fâșii, sau cubulețe, iar ceapa, țelina și păstârnacul se pun într-un castron și se pasează cu blenderul, după care se adaugă înapoi în oala de ciorbă.

Se pune și dovlecelul zucchini dat pe răzătoarea mare și usturoiul pisat.

Se amestecă gălbenușul de ou cu smântâna, se adaugă zeama fierbinte, se amestecă bine și se pun la sfârșit în oala de ciorbă.

Se adaugă pătrunjel proaspăt tocat mărunt.

sursa: bucatatras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare