Ciorbă de varză murată

Publicat de actualitati-arad in 13 Sep, 2015 | Parerea ta

Ingrediente:

Ingrediente:

jumătate varză murată

2-3 morcovi

o bucată țelină (100 g)

o ceapă

3-4 cartofi medii

400 gr. roșii în bulion sau suc de roșii

sare, piper

ulei

pătrunjel

3 l apă

Mod de preparare:

Se curăță morcovul și țelina, și se taie mărunt. Cartofii se curăță și se lasă întregi. Se pune o oală cu apă pe foc și se adaugă legumele. Se lasă pe foc cam 30 minute.

Într-o tigaie se punem uleiul și apoi ceapa, la călit. Varza murată se taie cât mai mărunt. Când ceapa e călită se adaugă roșiile în bulion. Se mai lasă 2-3 minute pe foc.

După 2-3 minute se adaugă și varza. Se amestecă și se lasă pe foc câteva minute, dupa care se adaugă varza. Se scoat cartofii când sunt fierți într-un bol, se mărunțesc cu furculița și se pun din nou în ciorbă.

Se adaugă sare daca e nevoie. Sa lasa pe foc 10-15 minute.

Când e gata se stinge focul și se adaugă piper și verdeață.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare