Ziarul electronic al arădenilor

Ciorbă de varză cu cârnați afumați

Ingrediente:

500 gr. cârnați afumați

o varză mică

un praz

2 morcovi

două roșii

50 ml. ulei

o foaie de dafin, mărar uscat

sare, piper

Mod de preparare:

Prazul se taie în patru pe lungime, apoi mărunt. Morcovul se toacă bucățele. Se călesc în ulei ușor.

Roșiile se decojesc, se toacă și se pun și ele la călit.

Se adaugă 3-4 l apă peste legumele călite. Se pune mărarul și foia de dafin.

În momentul în care încep să se fiarbă morcovii se pune cârnatul tăiat bucăți și varza tăiată fideluță.

După 10 minute ciorba este gata. Se asezonează cu sare și piper. Se poate servi cu ardei iute verde.

sursa: bucatatras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.