Ciorbă de toamnă

Publicat de actualitati-arad in 04 Oct, 2015 | Parerea ta

Ingrediente:

2.5 -3 l apă

2 morcovi

o ceapă

un ardei mic verde

o gulie

o felie ţelină

o varză mică

un cub de legume sau o linguriţă vegeta

sare şi piper după gust

200 ml suc de roşii

frunze de ţelină

frunze de pătrunjel

Mod de preparare:

Se pune vasul cu apă la fiert. Legumele se curăţă şi se spală. Se toacă ceapa şi ardeiul mărunt iar morcovul, gulia şi ţelina se taie felii/rondele. Când fierbe apa se adaugă legumele şi se lasă la fiert la foc mic.

Când legumele sunt pe jumătate fierte adăugăm varza tăiată, adăugăm cubul de legume şi potrivim cu sare şi piper.

Lăsăm să fiarbă în continuare şi când sunt toate legumele fierte adăugăm sucul de roşii şi frunzele de ţelină tocate mărunt şi mai lăsăm să dea o dată în clocot.

Oprim focul şi adăugăm pătrunjelul tocat mărunt.

Servim cald cu smântâna şi ardei iute.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare