Ciorbă de porc cu ciuperci

Publicat de actualitati-arad in 26 Dec, 2015 | Parerea ta

Ingrediente:

2 morcovi mari

o ceapă potrivită

4 ciuperci champinion

50 gr. ciuperci pleurotus

200 gr. carne de porc (franjuri, carne de lucru)

sare, piper

4-5 linguri de ulei

o lingură bobițe de muștar

o legătură pătrunjel verde tocat

câteva boabe de piper negru

jumătate cutie roșii pasate

Mod de preparare:

Morcovul se taie rondele, ceapa se mărunțește și se călesc în ulei.

Ciupercile se taie felii, apoi se adaugă peste morcov și ceapă, se pune sare și piper după gust, se sotează până scade apa lăsată de ciuperci.

Carnea de porc de taie bucățele și se adaugă peste legumele sotate.

Se amestecă până își schimbă carnea culoarea, se pun bobițele de muștar și cele de piper, se adaugă apa (cca 3-4l) și se lasă să fiarbă la foc potrivit până se înmoaie legumele și carnea.

Se adaugă roșiile pasate, se mai fierb alte 10 min., se stinge focul, se presară pătrunjel verde tocat și se acoperă până în momentul servirii.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare