Ciorbă de dovlecei

Publicat de actualitati-arad in 03 Jun, 2014 | Parerea ta

Ingrediente:

2-3 dovlecei

două cepe

o ţelină mică

un morcov

2 cartofi mici

o cutie roşii în bulion

delikat

pătrunjel, mărar

ulei

o mâna fidea

Mod de preparare:

Într-o oală se pune uleiul. Ceapa şi morcovul, spălate şi tăiate mărunt se pun peste ulei şi se călesc puţin. Dovleceii şi cartofii spălaţi şi curăţaţi se taie cuburi şi se pun peste ceapă şi morcov. Ţelina curăţată se taie în 2 sau 4 şi se pune în oală. Se umple oala cu apă şi se lasă la fiert aproximativ 20 de minute. Roşiile se toacă mărunt şi se adaugă în oala. Se pune şi delikat sau sare după gust şi se lasă să fiarbă în continuare. Când legumele sunt fierte, se adaugă fideaua şi se mai lasă 10 minute. Se opreşte focul şi se adaugă mărar sau pătrunjel.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare