Ciorbă de cartofi cu fasole verde

Publicat de actualitati-arad in 25 Feb, 2015 | Parerea ta

Ingrediente:

o ceapă

o mână zarzavat (morcov, păstârnac, ardei, țelina)

pătrunjel

două linguri smântână

fidea

o mână fasole verde

3 cartofi

borș

leuștean

mărar

Mod de preparare:

Se curăță ceapa, se spală, se taie fin. Se pune în oală ceapa, zarzavatul și o cană de apă și se dă la fiert. Se adaugă fasolea verde tăiată în două, cartofii tăiați cuburi și se lasă la fiert. Când legumele sunt fierte se adaugă smântâna, fideaua și borșul după gust. Se pune o lingură de ulei. Înainte de a se lua de pe foc se adaugă verdeața tăiată mărunt. Se servește cu ardei iute în oțet.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare