Ziarul electronic al arădenilor

Cionca: „Lui Căprar îi este jenă să se întâlnească cu arădenii“

cionca 1Candidatul PNL la Consiliul Județean, Iustin Cionca, reacționează la comentariile președintelui PSD Arad, Dorel Căprar.

„În calitate de parlamentar, dl. Căprar susține că nu se teme să se întâlnească cu arădenii. Aici nu de teamă e vorba, însă, domnule Căprar, ci de jenă.

Le explicați arădenilor cum a blocat PSD investițiile în județ, chiar în primele zile ale guvernării social-democrate, numai fiindcă PSD Arad a fost jalnic la alegeri, cu cel mai slab rezultat din țară?

Guvernul s-a răzbunat pe județul nostru din cauza lipsei dumneavoastră de performanță și acum le povestiți oamenilor ce grozavi ați fost? În județ știe toată lumea că ați pus Aradul pe butuci.

În municipiu, aveți 5% în sondaje. După atâția ani în fruntea PSD, după un mandat de parlamentar, cu asta vă lăudați? Arădenii vă taxează pentru aroganță și dispreț. Spuneți că mergeți printre ei săptămânal.

Noi mergem zilnic, domnule deputat, și nu le povestim cum protejează parlamentarii PSD deputații și senatorii corupți care au furat banii românilor, cum îi împiedică pe procurori să îi aresteze.

Deși banii furați de parlamentarii pe care îi apărați sunt și banii arădenilor, noi discutăm în județ despre proiectele Aradului, despre ce facem și cum facem ca arădenii să aibă condiții de viață mai bune.

Restul sunt povești electorale, pe care le puteți spune fără teamă. Nu vă puteți face de râs mai mult decât v-ați făcut deja, în ochii cetățenilor acestui județ”, susține Iustin Cionca.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Căprar: Iustin Cionca este disperat de lipsa de popularitate la nivel de judeţ

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *