Ziarul electronic al arădenilor

Cionca: „Guvernul alocă bani pentru dezvoltarea Aradului, după ce ani de zile PSD a blocat județul”

comunicat presaMinisterul Dezvoltării alocă bani unor orașe și comune din județul Arad. Iată, a fost nevoie ca Guvernul PSD să își ia tălpășița, pentru ca și județul nostru să beneficieze, în sfârșit, de finanțare, încă de la începutul anului. Și nu la modul declarativ, ci real!

Dacă până acum banii arădenilor erau luați din județ și duși în Dolj, în fieful senatorului PSD Fifor, guvernul tehnocrat repară această nedreptate!

Pe lista investițiilor finanțate sunt Arad-Felnac (abandonat ani de zile de pesediști!), canalizarea din Ineu și Chișineu Criș, străzile din municipiu și din Ineu, obiective de investiții din alte aprox. 70 de localități!

Iată diferența între PSD și guvernul tehnocrat – în dispreț față de arădeni, pesediștii au pompat 300 de milioane de euro în Craiova, în ultimii ani; tehnocrații, în schimb, au constatat că banii pentru dezvoltare se cuvin și celor care îi produc, deci alocă 300 de milioane de lei pentru proiectele în județul Arad!

„Iată că se poate! PSD, pur și simplu, nu a vrut ani de zile ca Aradul să se dezvolte! Vă reamintesc că atâta timp cât Ministerul Dezvoltării a fost condus de pesedistul Dragnea, a blocat finalizarea pasajelor, finanțarea drumurilor și marile lucrări în Arad!”, a declarat Iustin Cionca, desemnat de PNL candidat la președinția Consiliului Județean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.