Cionca: „Dacă este nevoie, voi bate cu pumnul în masă pentru ca banii arădenilor să fie cheltuiți corect!”

Publicat de actualitati-arad in 08 Mar, 2016 | Parerea ta

IMG_3051Iustin Cionca, prim-vicepreședinte al PNL Arad și candidatul liberalilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad, se declară surprins de atacul consilierului județean Florin Tripa (PSD) la adresa sa și îi răspunde acestuia spunând că, în momentul în care va ajunge președinte al CJ Arad, se va lupta pentru ca banii arădenilor să fie cheltuiți corect, iar lucrările să fie de bună calitate.

„În stilul de adolescent tulburat care îl caracterizează, pesedistul Florin Tripa sare la gâtul meu pentru că îmi doresc ca banii arădenilor să fie cheltuiți corect, pe lucrări de bună calitate.

E drept că nu mă așteptam de la Florin Tripa să înțeleagă un text de șase rânduri, mă surprinde totuși vehemența cu care pledează deschis pentru lipsa de calitate. Probabil PSD vrea să tragă niște tunuri în județul Arad, bani mulți pe lucrări de proastă calitate, să își satisfacă o clientelă de partid.

Eu nu vreau asta, terminăm cu practicile cu care Tripa și ortacii săi sunt obișnuiți! Dacă este nevoie să fac un efort suplimentar, îl fac, dacă e nevoie să bat cu pumnul în masă, voi bate, pentru că îi respect pe arădeni și nu voi permite ca banii lor să fie cheltuiți fără folos!

Limbajul penibil, lipsa de logică și de coerență, aberațiile despre structuri paramilitare și alte bazaconii care plutesc în derivă prin capul lui Florin Tripa nu cred că merită comentate, ele îl descalifică și îl fac de rușine suficient și fără alte precizări.

Adaug doar atât: sper că Florin Tripa este în concediu sau are zi liberă, pentru că nu este plătit din bani publici să transmită comunicate de presă politice în timpul serviciului!”, a declarat Iustin Cionca, prim-vicepreședinte al PNL Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Tripa: Iustin Cionca recidivează și insistă să-i jignească pe funcționarii Consiliului Județean

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare