Ciocolată furată dintr-un magazin, vândută pe stradă

Publicat de actualitati-arad in 24 Mar, 2016 | Parerea ta

comunicat presaMiercuri, 23 martie a.c., în jurul orei 18.00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de menținere a ordinii și siguranței publice, în zona gării din municipiul Arad, a depistat o persoană care oferea trecătorilor, spre comercializare, tablete de ciocolată.

Jandarmii au procedat la legitimarea persoanei, pentru stabilirea identității iar, la verificări, a rezultat aceasta este Ovidiu R. în vârstă de 45 de ani, cu domiciliul în municipiul Cluj Napoca.

Întrebată despre proveniența a 10 tablete de ciocolată găsite asupra sa, persoana a recunoscut că le-a sustras dintr-un magazin alimentar din municipiul Arad.

Reprezentanții magazinului au fost contactați, ei recunoscând că respectivele produse le aparțin.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare