Cine râde la ,,Săptămâna comediei” râde mai bine

Publicat de actualitati-arad in 07 Mar, 2016 | Parerea ta

AFIS PROGRAM SAPTAMANA COMEDIEILa  Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici”Arad va începe mâine o nouă ediție a proiectului  ,,Săptămâna comediei”  care va avea loc în perioada  8 – 13 martie.  Încă din 2013, anul  în care a demarat,  acest proiect s-a bucurat de aprecierea spectatorilor, care au venit în număr foarte mare la teatru.

Și  în 2016, publicul manifestă un deosebit interes pentru acest eveniment, astfel că, în acest moment,  pentru trei dintre spectacolele programate și anume: ,,Crima din strada Lourcine”, ,,Ursul” și ,,Cerere în căsătorie” mai sunt doar câteva locuri disponibile.

 Reamintim publicului că,  pentru ,,Săptămâna comediei” biletele au prețul de doar 10 lei, indiferent de categoria de vârstă sau de locul din sală.  Biletele pot fi achiziționate de la agenția teatrală dar și de pe platforma biletmaster.ro.

Sloganul sub care se desfășoară și în  acest an  ,,Săptămâna  comediei” este  Cine râde la teatru, râde mai bine, așa că vă așteptăm, cu drag, la teatru!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic “Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare