„Cină – Dialog în întuneric” în beneficiul Asociaţiei Nevăzătorilor Arad

Publicat de actualitati-arad in 13 Oct, 2015 | Parerea ta

comunicat presaClubul Lions „Arad 2007“, al doilea club Lions din Arad, chartat in anul 2007 ca parte a Districtului 124 Romania a Clubului Lions International, avand ca membrii exclusiv doamne, are deosebita onoare de a va face cunoscute urmatoarele.

Joi, 15.10.2015, incepand cu ora 19.00, la Centrul de Afaceri Maris Arad – Zona Industriala Micalaca Est (langa Selgros) va avea loc a II-a editie a evenimentului „Cina – Dialog in intuneric”, fiind vorba despre o cina in intuneric, prin inermediul caruia Club Lions „Arad 2007” doreste sa atraga atentia asupra importantei ingrijirii sanatatii ochilor, precum si sensibilizarea invitatiilor cu privire la nevoile celor care au avut nesansa de a-si pierde unul dintre cele mai importante simturi – vazul.

Intrarea se va face pe baza de invitatie, costul fiind de 60 lei/persoana, reprezentand contravaloarea meniului.

Informatii suplimentare si rezervari la numarul de telefon: 0722-226505 sau pe adresa de email: lilianaguran@gmail.com.

Donatiile care se vor face cu ocazia acestui eveniment, vor fi indreptate inspre Asociatia Nevazatorilor Arad in vederea achizitionarii unor accesorii specifice, care pot imbunatatii calitatea vietii de zi cu zi a membrilor acestei asociatii.

Prin intermediul acestui eveniment Club Lions Arad 2007 impreuna cu celelalte cluburi Lions din cadrul Districtului 124 Romania marceaza Ziua Internationala a Bastonului Alb, care se sarbatoreste la nivel mondial in fiecare an in data de 15 octombrie.

Lions Club International are ca si cauza definitorie ajutorarea si sustinerea persoanelor nevazatoare si a celora cu deficiente de vedere. De aproape 100 de ani, membrii Lions Club International contribuie la actiuni care sprijina mentinerea sanatatii ochilor, îmbunatatirea vederii si prevenirea orbirii pentru sute de milioane de oameni din toata lumea.

Voluntarii Lions au luat parte la actiuni de screening oftalmologic pentru 15 milioane de copii, au construit 315 spitale de oftalmologie, au sustinut financiar 8 milioane de operatii de cataracta, au asigurat instruirea a peste 650.000 de specialist in oftalmologie, au cumparat 41 milioane de doze de vaccine antirujeolic (boala care provoaca cel mai frecvent orbire la copil).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Clubul Lions „Arad 2007”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
armonianaturii.ro/

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare