Ziarul electronic al arădenilor

Chifteluțe cu pui, ciuperci și leurdă

Ingrediente:

500 gr ciuperci pleurotus

carne de pui fiartă

o legătură leurdă

2 căței de usturoi

3 ouă

o legătură pătrunjel

1-2 linguri pesmet

sare, piper

făină și ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Carnea de pui se ia de pe oase și se mărunțește în robotul de bucătarie. Ciupercile se curăță, se spală și se mărunțesc în robotul de bucătărie. Adăugăm usturoiul pisat, ouăle, sare și piper după gust, pătrunjelul tocat mărunt, leurda tăiată, pesmet 1-2 linguri depinde de consistența compoziției. Amestecăm toate ingredientele și luăm cu o lingură din compoziție, o tăvălim prin făină și le punem la prăjit în baie de ulei. Se prăjesc la foc iute până devin rumene.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.