Chifteluțe cu pui, ciuperci și leurdă

Publicat de actualitati-arad in 12 Aug, 2013 | Parerea ta

Ingrediente:

500 gr ciuperci pleurotus

carne de pui fiartă

o legătură leurdă

2 căței de usturoi

3 ouă

o legătură pătrunjel

1-2 linguri pesmet

sare, piper

făină și ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Carnea de pui se ia de pe oase și se mărunțește în robotul de bucătarie. Ciupercile se curăță, se spală și se mărunțesc în robotul de bucătărie. Adăugăm usturoiul pisat, ouăle, sare și piper după gust, pătrunjelul tocat mărunt, leurda tăiată, pesmet 1-2 linguri depinde de consistența compoziției. Amestecăm toate ingredientele și luăm cu o lingură din compoziție, o tăvălim prin făină și le punem la prăjit în baie de ulei. Se prăjesc la foc iute până devin rumene.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare