Chec aperitiv

Publicat de actualitati-arad in 28 Dec, 2015 | Parerea ta

Ingrediente:

3 ciuperci mari

3 linguri cu porumb dulce

jumătate ardei gras

50 gr. brânză

4 ouă

4 linguri cu făină albă

6 măsline negre

frunze de pătrunjel

sare, piper

Mod de preparare:

Ciupercile și ardeiul se curăță, se spală și se taie cuburi. Brânza se dă prin răzătoarea cu găuri mari sau după preferință se taie cuburi mici. Într-un bol se pun ciupercile, ardeiul, porumbul dulce și brânza.

Separat se bat ouăle spumă cu ajutorul unui tel. Se adaugă puțină sare.

Se pun ouăle în bolul cu legume și brânză și se amestecă bine adăugând sare și piper dacă este nevoie.

Se adaugă apoi făina, puțin câte puțin și se amestecă cu telul până se obține o compoziție moale.

Se pune compoziția într-o tavă de chec tapetată cu hârtie de copt și se ornează cu rondele de măsline negre, porumb dulce și frunze de pătrunjel.

Se dă tava la cuptorul încins în prealabil la 180 grade pentru 30 minute (sau până când s-a rumenit ușor la suprafață).

Se lasă checul să se răcorescă și se servește.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare