Cezar merge la Eurovizion 2013 cu o piesă compusă de arădeanul Cristi Faur

Publicat de actualitati-arad in 10 Mar, 2013 | Parerea ta

cezarCezar va reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Malmo din Suedia cu piesa „It’s my life“, compusă de Cristian Faur, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale Eurovision 2013, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la TVR.

Cezar (Cezar Ouatu, supranumit „Cezar The Voice“) a obţinut un total de 20 de puncte, de la juriu şi de la public, în urma unei lupte foarte strânse cu trupa Electric Fence şi cu Luminiţa Anghel.

Melodia „It’s my life“, care va reprezenta România la Malmo, a fost aleasă în urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) şi prin televoting (50%).

Cezar a dedicat prestaţia sa din finala selecţiei naţionale familiei şi publicului.

„Voi cânta pentru voi, pentru tatăl meu care nu mai este printre noi, dar care cu siguranţă zâmbeşte în colţul gurii de undeva de acolo sus, pentru mama mea, pentru toţi cei care mă iubesc şi pe care îi iubesc!“, a scris Cezar pe contul său oficial de Facebook, înainte de începerea finalei naţionale a concursului Eurovision.

După aflarea votului publicului, Cezar a spus că de trei săptămâni trăieşte un vis. „Nu vă voi dezamăgi. Doamne ajută (…) Îi respect pe toţi concurenţii mei. I-am respectat din prima clipă. Îi iubesc, m-au inspirat piesele lor (…) Aşa a vrut Dumnezeu şi, chiar dacă pe nimeni nu interesează, o persoană importantă acolo sus – tata – mă iubeşte“, a spus Cezar după aflarea votului final.

Cezar va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 16 mai, la Malmo, în Suedia. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 18 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Din tara

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare