Cetăţean român care conducea un Mercedes neînmatriculat, depistat la frontieră

Publicat de actualitati-arad in 12 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPoliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean român care venea din Franta si care conducea un autoturism marca Mercedes, radiat din circulaţie de autoritățile germane.

În data de 11.08.2015, orele 17.25, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judetul Arad, s-a prezentat la intrarea în ţară, pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Ioan A, în vârstă de 36 de ani, din jud. Hunedoara conducând un autoturism marca Mercedes, cu numere de înmatriculare eliberate de autorităţile germane.

Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate şi documentele autoturismului.

Acesta a prezentat un certificat de înmatriculare şi o carte de identitate eliberate de autorităţile germane. Existînd suspiciuni asupra autenticităţii documentelor şi a plăcuţelor de înmatriculare politiştii de frontieră au demarat cercetările.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că autoturismul a fost radiat din circulaţie din Germania în data de 16.12.2014.

Faţă de acestea, bărbatul a declarat faptul că a cumpărat autoturismul în luna februarie 2015, din Franţa şi cu această ocazie a primit documentele. Bărbatul susţine că nu avea cunoştinţă de faptul că autoturismul este radiat din circulaţie.

Având în vedere cele constatate, poliţistii de frontieră arădeni s-au sesizat faţă de fapta de conducere pe drumurile publice a unui autoturism radiat din circulaţie, neînmatriculat şi cu numere false, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare