Cetăţean român ascuns sub o mochetă, depistat la frontieră

Publicat de actualitati-arad in 24 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Nădlac au descoperit un cetăţean român care intenţiona să iasă ilegal din ţară, ascuns într-un autoturism, sub o mochetă, deoarece avea cartea de identitate expirată.

În data de 24.08.2015, în jurul orei 01.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – jud. Arad, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român Ion L., în vârstă de 46 de ani, din jud. Gorj, conducând un autoturism marca Peugeot tip Boxer, înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, în compartimentul marfă al maşinii, ascunsă sub o mochetă, o persoană de sex masculin, motiv pentru care au demarat cercetările. Astfel, s-a stabilit că persoana ascunsă este cetăţeanul român Ovidiu C., în vârstă de 28 de ani, din jud. Gorj.

Tânărul a declarat că a recurs la această metodă deoarece avea cartea de identitate expirată şi nu dispunea de suma de bani necesară pentru preschimbare.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit lui Ovidiu C. acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferului, de complicitate la tentativa de tecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare