Cetățean maghiar, prins cu țigări de contrabandă

Publicat de actualitati-arad in 22 Aug, 2013 | Parerea ta

3039mUn cetățean maghiar a fost prins la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu din județul Arad în timp ce încerca să introducă în România aproximativ 12.000 de pachete cu țigări de contrabandă.

Mihaly H., de 43 ani, conducea un microbuz Renault Master. Polițiștii de frontieră dețineau informații că cetățeanul maghiar intenționa să introducă în țară țigări de contrabandă, astfel că au efectuat un control amănunțit asupra microbuzului.

„În urma acestei acțiuni s-a descoperit ascunsă într-un locaș special amenajat, între cabina șoferului și compartimentul de marfă, cantitatea totală de 236.000 țigarete, ambalate în pachete cu inscripția Jin Ling, fără a fi marcate cu timbru fiscal“, se menționează într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

Bărbatul a declarat că intenționa să vândă țigările în România, pentru a obține profit.

Țigările descoperite au fost reținute în vederea confiscării, iar microbuzul a fost indisponibilizat la sediul STPF Arad.

Pe numele cetățeanului maghiar, polițiștii de frontieră au întocmit actele de cercetare penală pentru contrabandă și deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare