CET începe probele de etanşeitate pe reţelele de termoficare secundar

Publicat de actualitati-arad in 23 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaSC CET Hidrocarburi SA anunţă consumatorii că din 28 septembrie 2015, va începe efectuarea probelor de etanşeitate pe reţelele de termoficare secundar.

Rugăm asociaţiile de proprietari/locatari care au intervenit la instalaţiile de încălzire să-şi finalizeze lucrările, pentru evitarea problemelor de orice natură cauzate de operaţiunile de verificare ce urmează a se efectua până la pornirea încălzirii.

În cazul în care se constată neetanşeităţi (scurgeri de apă la instalaţia interioară) asociaţiile de proprietari/locatari se pot adresa la Dispeceratul de termoficare al CET Hidrocarburi, la telefon 0257/231.367, 0357/412.244, acesta având program permanent.

Începerea furnizării energiei termice pentru încălzire se va face în momentul în care timp de trei zile consecutiv, între orele 18.00 – 6.00 se vor înregistra valori medii ale temperaturii mai mici de 10 grade C, conform HCLM nr. 223/2008.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CET Hidrocarburi Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare