Ceremonial militar dedicat aniversării Zilei Jandarmeriei Române

Publicat de actualitati-arad in 01 Apr, 2016 | Parerea ta

jandarmVineri, 1 aprilie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au avut loc manifestări omagiale dedicate împlinirii a 166 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. 

Manifestările au debutat la ora 10.30, cu intonarea Imnului de Stat al României. A urmat oficierea unei slujbe religioase, iar apoi, în cadrul ceremonialului militar, s-a dat citire mesajelor aniversare.  De asemenea, Prefectul judeţului Arad, domnul Cosmin Pribac, a transmit mesajul său dedicat jandarmilor.

Cu prilejul aniversării Zilei Jandarmeriei Române, pentru activitatea desfășurată și pentru rezultate deosebite obținute, un ofițer și patru subofițeri au fost înaintați în grad, înaintea expirării stagiului minim, iar doi ofițeri și trei subofițeri au fost recompensați cu mulțumiri.

Jandarmii care s-au remarcat în competiții sportive, organizate sub egida ”Cupa Jandarmeriei 2016” și care s-au clasat pe primele locuri, au primit diplome și felicitări.

La manifestările ce au avut loc la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, au participat, în calitate de invitați, alături de Prefectul Județului Arad, comandanți ai structurilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, reprezentanţi ai instituţiilor cu care jandarmii arădeni colaborează și cadre militare în rezervă și retragere care și-au desfășurat activitatea în instituție.

Pentru invitații prezenți, au fost organizate exerciții demonstrative, prezentate de efective de jandarmi care desfășoară misiuni de ordine și siguranță publică.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
bioportal.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare